Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σταύρος Σβήγκος: Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου – Πουλάει ο ρατσισμός

Σταύρος Σβήγκος: Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου – Πουλάει ο ρατσισμός
NDP

«Δεν θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί», είπε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Ελένη». Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιό του, αλλά και για το μεγάλωμα του 5χρονου γιου του, του Άγγελου.

Σε μία αποκαλυπτική του συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρα, ενώ κατέκρινε και τα reality.

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για τον ρόλο του πατέρα. Είναι κάτι ζωντανό, κάτι που δεν μπορείς να προγραμματίσεις γιατί έχει και αυτό το δική του άποψη και τον δικό του χαρακτήρα. Η πατρότητα μου έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Όσον αφορά στο διαζύγιο του, o δημοφιλής ηθοποιός τόνισε: «Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δε θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την προσωπική ζωή κανενός. Πουλάει ο ρατσισμός».

«Δε θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου θα συμβουλευτώ έναν ειδικό», λέει ο Σταύρος Σβήγκος.

«Τα ριάλιτι είναι αντίπαλος της κοινωνίας και της παιδείας. Στους ανθρώπους των ριάλιτι έρχεται γρήγορα η ευκολία, η δημοσιότητα και το χρήμα, αλλά μετά ο εξευτελισμός. Μου έχουν προτείνει να μπω σε ριάλιτι αλλά δεν μπορώ να με δω εκεί. Είναι άλλη η δουλειά μου αλλά ποτέ δε λέω ποτέ».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις