Lifestyle

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο καρκίνος ήρθε απότομα, ήταν πολύ επιθετικός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4», και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι έχει καρκίνο.

«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: «Να κάνουμε ένα τεστ»; Του λέω «Άσε με τώρα».
Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ.

Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: «Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος»; Μου λέει «Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει».

Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πριν από λίγα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας μου 62 χρονών. Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, πάντα ήξερα ότι ο θάνατος είναι εκεί σε μια γωνία και μας περιμένει. Δεν έχω καταφέρει να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή μου», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε στην ερώτηαη τι περιέχει το περιβόητο σακίδιό του, το οποίο έχει πάντα μαζί του και στα γυρίσματα των Πρωταγωνιστών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε την πλήρη λίστα:

«Ένα κόκκινο τετράδιο
Πολλά στυλό και μολύβια
Ξύστρες και γόμες
Εξελιγμένη φωτογραφική μηχανή που τράβαγε και βίντεο
Έναν φακό
Σουγιά για το καθάρισμα των φρούτων
Ξηρούς καρπούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Έλενα Χριστοπούλου κατέθεσε νέα αγωγή σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της ζητάει 150.000 ευρώ
Η πλευρά της μάνατζερ υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη οικονομική διεκδίκηση είχε τεθεί ήδη από το 2024, όταν είχε αποσταλεί εξώδικο με αίτημα την καταβολή των αμοιβών από τις τηλεοπτικές συμφωνίες
Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Έλενα Χριστοπούλου
Η Πάολα αφιέρωσε το «Μέτρα» στον Γιώργο Μαζωνάκη κατά τη χθεσινή της πρεμιέρα στο Hotel Music Hall
Η τραγουδίστρια θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της φίλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση μήνα, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο
Πάολα-Γιώργος Μαζωνάκης
Βικτώρια Δέλλα: Το συγκινητικό βίντεο για τον καρκίνο του μαστού – «Η μαμά μου δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας αυτού»
«Μέσα από τα δικά μου βιώματα έχω καταλάβει ότι ο καρκίνος είναι μια πολύ δύσκολη δοκιμασία, όπως όμως είναι και πολλές άλλες ασθένειες», ανέφερε η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα
Η Βικτώρια Δέλλα
7