Πέμπτη, 13 Ιουν.
38oC Αθήνα

Στέφανος Κυριακίδης για Άντζελα Γκερέκου: Πιστεύω ότι έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός

Στέφανος Κυριακίδης για Άντζελα Γκερέκου: Πιστεύω ότι έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός

«Μου άφηνε πιο πολύ τα ευαίσθητα μου κομμάτια να βγουν στο έργο γιατί αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν καμιά φορά οι πολιτικοί αλλά δεν μπορώ να την πω πως είναι πολιτικός» δήλωσε ο Στέφανος Κυριακίδης.

Ο Στέφανος Κυριακίδης φιλοξενήθηκε στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24. Με αφορμή τη θεατρική του σύμπραξη με την Άντζελα Γκερέκου, ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη της να είναι ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κυριακίδης δήλωσε αρχικά πως με την Άντζελα Γκερέκου είχαμε συνεργαστεί πιο μπροστά και στη «Γη της ελιάς» του MEGA. Μια πολύ καλή συνεργασία, από την πρώτη στιγμή.

Είναι τώρα και στον ΕΟΤ! Ε η Άντζελα ως πολιτικός, εγώ ως καλλιτέχνης τα βρήκαμε κάπου. Είχε και καιρό να παίξει».

«Με άκουγε πιο πολύ η Άντζελα και μου έδινε χώρο. Μου άφηνε πιο πολύ τα ευαίσθητα μου κομμάτια να βγουν στο έργο γιατί αισθάνεσαι πως σε παρακολουθούν καμιά φορά οι πολιτικοί αλλά δεν μπορώ να την πω πως είναι πολιτικός. Εγώ πιστεύω ότι έχει μεγάλη ανάγκη τώρα να είναι ηθοποιός».

  

«Το να είσαι ηθοποιός είναι ανάγκη, σίγουρα. Άμα δεν το ήθελα δηλαδή θα έφευγα. Αλλιώς είμαι ένας γεροπαράξενος, ο οποίος δεν μπορεί να κάτσει στο σπίτι του.

Δεν το κάνω όμως γι’ αυτό… και έχω λύσει και το πρόβλημα της αϋπνίας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κυριακίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις