Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Στέλιος Διονυσίου: Έφυγα γιατί δεν ήθελα να συνεργάζομαι με αλήτες

Στέλιος Διονυσίου: Έφυγα γιατί δεν ήθελα να συνεργάζομαι με αλήτες
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

“Είπα τι δουλειά έχω εγώ με αυτά τα ρεμάλια;” λέει ο Στέλιος Διονυσίου.

Για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και τα σχόλια που δέχθηκε ο ίδιος στην καριέρα του μίλησε από καρδιάς ο Στέλιος Διονυσίου στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (08.11.2023) στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού στο MEGA.

«Άκουσα άσχημα σχόλια από μεγάλους τραγουδιστές. Είπα τι δουλειά έχω εγώ με αυτά τα ρεμάλια; Έφυγα γιατί δεν ήθελα να συνεργάζομαι με αλήτες» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο λαϊκός ερμηνευτής στη νέα του συνέντευξη.

«Το “Ψηλά τα χέρια” είναι το πρώτο τραγούδι μου που ακούστηκε στο ραδιόφωνο και μου φάνηκε παράξενο αλλά χάρηκα πολύ», σημείωσε.

Όσον αφορά την επιτυχημένη διαδρομή του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου, τόνισε τα εξής: «Στο σχολείο δεν ήθελα να λέω ότι είμαι ο γιος του Διονυσίου, έλεγα στους καθηγητές ότι είναι συνωνυμία.

Δεν ήθελα να δείχνομαι. Στον δρόμο μάς σταματούσαν και φιλούσαν τα χέρια και τα παπούτσια του. Έτσι άρχισα να καταλαβαίνω τι εστί Στράτος Διονυσίου.

  

Δεν τον χόρτασα τον πατέρα μου, θα τον ήθελα για πολλά χρόνια ακόμη» τόνισε, επίσης, ο Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις