Δευτέρα, 27 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα – Η ανάρτησή του

Στο νοσοκομείο ο γιος του Κώστα Χαρδαβέλλα – Η ανάρτησή του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, Κωνσταντίνος. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media.

O γιος του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κόπωσης και άγχους. «Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα» έγραψε ο Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

«Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα». 

Δείτε την ανάρτησή του:

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χαρδαβέλλα:

«Ένα μικρό εμπόδιο στο δρόμο είχαμε αυτές τις μέρες αλλά όλα πηγαίνουν καλύτερα. Δεν είναι Covid-19 για όσους αναρωτιέστε, είναι η κόπωση και το άγχος των τελευταίων μηνών, τα οποία κακώς αγνόησα. Σε μια προσπάθεια να είμαι ταυτόχρονα παντού, ο οργανισμός μου κατέρρευσε και κάπως έτσι βρισκόμαστε εδώ με διαφορά σωληνάκια στο χέρι. Ο κυρίως λόγος που το ανεβάζω αυτό είναι για να πω σε όλους ότι τίποτα δεν αξίζει να θυσιάζουμε την υγεία μας.

Να ακούτε το σώμα σας γιατί αυτό ξέρει πότε είναι η ώρα να κάνετε διάλλειμα. Και αν όχι για εσάς, κάντε το για τα άτομα που σας αγαπάνε και θα ανησυχήσουν αν σας συμβεί κάτι. Όσο για μένα, κάνω μια μικρή επαναφορά του συστήματος και θα επιστρέψω σύντομα τόσο στη Δήμο Παλαιού Φαλήρου όσο και στο διαιτολογικό γραφείο μου, καθώς βέβαια και στο New York College και τους μαθητές μου»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις