Lifestyle

Στο χειρουργείο εσπευσμένα ο Φίλιππος Σοφιανός

Στο νοσοκομειο Καλαμάτας εισήχθη εσπευσμένα ο Φίλιππος Σοφιανός. Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ που πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός εισήχθη εσπευσμένα με ισχυρούς πόνους, νωρίς σήμερα το πρωί, ανήμερα Χριστουγέννων, στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου και υποβλήθη σε επέμβαση κήλης.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς από τους γιατρούς θεωρείται μια επέμβαση ρουτίνας, ενώ ο Φίλιππος Σοφιανός θα παραμείνει κλινήρης για μία εβδομάδα περίπου.

Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, «Απατεών “Ο Φιάκας”», αναβάλλονται προς το παρόν, και θα συνεχιστούν το νέο έτος.

Πηγή: messinialive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα: Οι αναρτήσεις από τη Νέα Υόρκη – «Μου λείπει όταν φεύγει»
Μητέρα και κόρη, μοιράστηκαν λίγα στιγμιότυπα από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους στις ΗΠΑ, ενώ η Σοφία Καρβέλα ανέβασε στο Instagram εικόνες και βίντεο με τους γιους της στο γυμναστήριο
Άννα Βίσση-Σοφία Καρβέλα 18