Lifestyle

Στράτος Τζώρτζογλου για Σοφία Μαριόλα: Δεν μου έχει έρθει το εξώδικο, θα αφήσω ερωτηματικό για το διαζύγιο

«Είπε την αλήθεια η Σοφία, δεν έχουμε μίσος, φθόνο, ζήλια» είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοφία Μαριόλα και Στράτος Τζώρτζογλου χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης, με τον ηθοποιό να παραχωρεί νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day», που μεταδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29 Απριλίου. Όπως είπε δεν έχει λάβει εξώδικο από την πρώην σύζυγό του, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει βγει το διαζύγιό τους, απάντησε αινιγματικά.

Όπως διευκρίνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου σε ερώτηση για την Σοφία Μαριόλα: «Δεν μου έχει έρθει ποτέ εξώδικο, είπε την αλήθεια η Σοφία. Δεν έχουμε μίσος, φθόνο, ζήλια».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχει βγει το διαζύγιό τους, ο ηθοποιός απάντησε: «Θα το αφήσω με ερωτηματικό για να έχουμε να τρωγόμαστε τις επόμενες εβδομάδες».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε κληθεί προ ημερών να σχολιάσει φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, με την αντίδρασή του να προκαλεί συζητήσεις. Η Σοφία Μαριόλα έστειλε εξώδικο σε ΜΜΕ, καθώς όπως είπε, πως ήθελε να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις συζητήσεις του τελευταίου διαστήματος.

«Αλήθεια; Πλάκα μου κάνεις. Μου κάνει περίεργο θα μου το έλεγε. Είναι Πρωταπριλιά, μου λες ψέματα. Θα το ψάξω», είχε δηλώσει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Το πρωινό» όταν είχε ερωτηθεί για τον νέο σύντροφο της Σοφίας Μαριόλα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Ρέμος: Η συγκίνηση για τον Μαζωνάκη και τη Μαρινέλλα στη μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, τα τραγούδια που αφιέρωσε στη μητέρα του
Με δύο ώρες αναμονή ξεκίνησε η μεγάλη συναυλία με απρόοπτα, καλλιτεχνικούς φίλους να εμφανίζονται στη σκηνή και ένα μικρό ατύχημα
Ο Αντώνης Ρέμος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στο θέατρο – Ανεβάζει το «Παρτάλι» τον Νοέμβριο
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα συνεργαστεί με τον Φωκά Ευαγγελινό στο έργο «Το Παρτάλι» του Θεόδωρου Γρηγοριάδη, με την πρεμιέρα τους να έχει οριστεί για τις 11 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μαβίλη
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος