Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη Φαίη Σκορδά

Στράτος Τζώρτζογλου: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη Φαίη Σκορδά

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό». «Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μπορεί να αποχώρησε από τη Φάρμα, αλλά δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει… Ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε στην καθημερινότητά του και την αγαπημένη του σύζυγο. Σήμερα, μάλιστα, μπήκε με φόρα στο πλατό του Πρωινό. Άρπαξε την Φαίη Σκορδά αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας γελούσε έκπληκτος…

«Όταν ακούω τη φωνή σου, ξυπνάει το είναι μου!», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Φαίη Σκορδά. Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν δεν παντρευόμουν τη Σοφία Μαριόλα, θα παντρευόμουν την Φαίη».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν δίστασε να πετάξει την μπλούζα του για να δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. «Έχασα 16 κιλά», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Αφού την έκανε μερικούς κύκλους, εκπλήσσοντας τους πάντες, αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα του για να δείξει στον Γιώργο Λιάγκα πόσο αδυνάτισε τους δύο μήνες που έμεινε μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε τι δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου γαι την εμπειρία του από τη συμμετοχή στη Φάρμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις