Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινητικές στιγμές στην πλατεία Αμερικής – Έκαναν καντάδα σε ηθοποιό που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο

Συγκινητικές στιγμές στην πλατεία Αμερικής – Έκαναν καντάδα σε ηθοποιό που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο

Μια συγκινητική καντάδα έκανε μια μπάντα μουσικών στη φίλη τους ηθοποιό Τάνια Ρόκα, που μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της από το νοσοκομείο, οπού νοσηλευόταν με σοβαρή ασθένεια.

Τα μέλη της μπάντας πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ  μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι της στην πλατεία Αμερικής με την ηθοποιό να βγαίνει στο μπαλκόνι και να τους ευχαριστεί για την αγάπη που της έδειξαν.

«Είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινήθηκα όταν τους είδα στο μπαλκόνι μου. Δεν ήξερα ότι ήταν για μένα. Ήταν η καντάδα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της δύναμης της φιλίας», είπε η ηθοποιός Τάνια Ρόκα μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Πάσχω από μια μορφή οξείας λευχαιμίας και μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και οι φίλοι μου ήρθαν και μου έκαναν καντάδα. Τώρα μπαίνω στην τελική ευθεία προκειμένου να κάνω μια αλογενή μεταμόσχευση η οποία στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος. Είμαι σίγουρη με την αγάπη τους όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου θα τα καταφέρω, Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας προχωρά στη ζωή. Με τόση αγάπη δεν γίνεται να μην τα καταφέρω», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις