Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης Ειρήνης από την Πετρούπολη – Η μοιραία σχέση με τον κατηγορούμενο video

Συγκλονίζει η μητέρα της 19χρονης Ειρήνης από την Πετρούπολη – Η μοιραία σχέση με τον κατηγορούμενο video

O θάνατος της 19χρονης Ειρήνης, πριν από λίγες μέρες, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Μια υπόθεση που στην αρχή έμοιαζε με ένα απλό περιστατικό πυρκαγιάς ξετύλιξε ένα οικογενειακό δράμα.

O θάνατος της 19χρονης Ειρήνης, πριν από λίγες μέρες, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Μια υπόθεση που στην αρχή έμοιαζε με ένα απλό περιστατικό πυρκαγιάς ξετύλιξε ένα οικογενειακό δράμα. Η όμορφη Ειρήνη, ένα παιδί γεμάτο όνειρα και λαχτάρα για ζωή, βρήκε τραγικό θάνατο στις αρχές του Σεπτέμβρη στο διαμέρισμα που βρισκόταν με τον πατέρα της στην Πετρούπολη.

Συντετριμμένη από το χαμό του παιδιού της, αλλά έτοιμη να δώσει τη δική της μάχη για να καταδικαστεί ο φονιάς του παιδιού της, η μητέρα της Ειρήνης, η Ρόζα μιλά στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, που προβλήθηκε σήμερα, η μητέρα της 19χρονης μιλά για τη μοιραία σχέση της με τον 55χρονο κατηγορούμενο ενώ αποκαλύπτει τα μηνύματα των τελευταίων ημερών. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Τlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις