Lifestyle

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Σοφιανός για το ναυάγιο που είχε: «Δεν θα είχα βγει ζωντανός»

«Ήμουν πεντέμισι ώρες στη θάλασσα με 14 βαθμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε με τη μηχανή στην Αττική οδό όσο και εκείνο που έζησε με σκάφος στη θάλασσα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Φίλιππος Σοφιανός όταν συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, το πρωί της Τετάρτης (21.05.2025), στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ. 

«Έχω κάνει πολλά πράγματα παράτολμα και έχω έρθει πολύ κοντά στο μοιραίο πολλές φορές», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός

«Δεν ξέρω γιατί, μάλλον το προκαλούσα. Όταν είσαι στην Αττική οδό και πας με 120 – 130 χιλιόμετρα πάνω σε μια μηχανή και σου σκάει το μπροστινό λάστιχο, αρχίζει η μηχανή να… ψαρεύει και αναρωτιέσαι “τώρα θα ξαπλώσω; Σε λίγο;”. Περνάει ο άλλος από δίπλα σου με χίλια, η μηχανή να πηγαίνει, να σκέφτεσαι “λίγο ακόμα κρατήσου” και την κατάφερα και την κράτησα«, περιέγραψε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

«Μπήκα στο πλάι και ευτυχώς δεν πέρασε κανείς από πάνω μου. Αν ξάπλωνα κάτω, θα είχαμε τελειώσει. Στο περιστατικό με το σκαφάκι, το ναυάγιο, αν δεν είχε έρθει ένας άγιος άνθρωπος να ψαρέψει σε άλλα νερά από τα δικά του, γιατί του τα είχαν πιάσει, δεν θα είχα βγει ζωντανός. Ήμουν στην ύστατη στιγμή και ο ορίζοντας έκανε “κύματα”, δεν είχε γραμμές κανονικές και άρχισαν οι αλλοιώσεις», δήλωσε ακόμα.

«Είχαν παγώσει τα χέρια και τα πόδια, δεν μπορούσα να κουνηθώ, το νερό μπαινόβγαινε στη μύτη και έλεγες “τώρα τι θα κάνω;”. Ήμουν πεντέμισι ώρες στη θάλασσα με 14 βαθμούς», πρόσθεσε, ακόμα, ο Φίλιππος Σοφιανός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η νέα φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη του, Ξένια
Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καινούργιου - Το ζευγάρι έχει επιλέξει να προστατεύει την εικόνα της μικρής
Καινούργιου και Κουτσουμπής
Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Κώτσης: Πήραν την ευχή για τον 40 ημερών γιο τους – «Ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη συγκίνηση»
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ και Προφήτη Ηλία στην Πεντέλη, όπου πήρε την καθιερωμένη ευχή του σαραντισμού
Μπάγια Αντωνοπούλου, ευχή γιος