Lifestyle

Συγκλονίζει ο Νικόλας Αγγελής: Η μητέρα του παιδοβιαστή γνώριζε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον ηθοποιό – σκηνοθέτη που βίαζε ανήλικα αγόρια, προχώρησε ο Νικόλας Αγγελής. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρει ότι νιώθει οργή για όλα όσα συμβαίνουν και τονίζει πώς τα θύματα είναι αδέλφια μας και ότι ήρθε η ώρα οι θύτες να χάσουν τον ύπνο τους.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, o Νικόλας Αγγελής αναφέρεται στην συγκλονιστική περιγραφή του Βασίλη στην εκπομπή της Ε. Μελέτη και «φωτογραφίζει» το πρόσωπο των ημερών, τον πασίγνωστο σκηνοθέτη – ηθοποιός προβαίνοντας σε ακόμα πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που δρούσε κάτω από τη… μύτη της μητέρας του.

Η ανάρτηση του ηθοποιού:

«Ένας παιδοβιαστής και βασανιστής βρίσκεται εκεί έξω ελεύθερος ενώ εδώ και βδομάδες εμάς έχει στρίψει το έντερο μας με τις καταγγελίες που έρχονται στο φως για αυτή τη μύξα που έχει για πρόσωπο.

Χτες άκουσα τον Βασίλη στην εκπομπή της Μελέτη να περιγράφει πως τον αποπλάνησε στα 15 του ο σκηνοθέτης / ηθοποιός / δάσκαλος σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, πώς τον πήγε σπίτι του, πώς τον βίασε, πώς προσπαθούσε να τον μυήσει σε ομαδικά όργια με άλλα ανήλικα παιδιά, μαθητές του παιδοβιαστή στα σχολεία που δίδασκε. Πώς τον πήγαινε στο γήπεδο και του έλεγε «δες είμαστε τώρα σαν πατέρας και γιος που ήρθαν να δουν μπάλα», πώς του διέλυσε το μικρό, παιδικό του κεφάλι φυτεύοντας μέσα στο ανήλικο παιδί όλη την αρρώστια που κουβάλαγε.

Έμαθα χτες ότι ο παιδοβιαστής έμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη μαμά του η οποία ήξερε ότι ο γιος της έφερνε στο σπίτι του ανήλικα παιδιά και απ’ ότι φαίνεται ήταν το μείζον πρόβλημα της οικογένειας μιας και ο βιαστής δασκάλευε τον Βασίλη τι να πει σε περίπτωση που θα έπεφτε πάνω στη γριά. Έκανε το ανήλικο παιδί συνένοχο.

Αυτός ο βουτυρομπεμπές που φοβόταν τη μαμά του πέρναγε μεταλλικές μπάρες στον κώλο παιδιών που βίαζε ενώ ένα ολόκληρο σύστημα τον κάλυπτε και τον καλύπτει. Απ’ την οικογένεια του και τους διευθυντές στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που δίδασκε μέχρι την σημερινή κυβέρνηση αλλά και την κυβέρνηση του 2012 που τον κάλυψε όταν βρέθηκε το όνομα του σε καταγγελίες για παιδεραστικό κύκλωμα.

Σιχαίνομαι πραγματικά και έχω τρομερή οργή.

Οργή για το κράτος συνένοχο/συνεργό, οργή για τους φίλους αυτού του μούλου που τολμάνε να βγαίνουν στα σόσιαλ και να παίρνουν ίσες αποστάσεις μεταξύ θυμάτων και θυτών, οργή για τον ίδιο που έχει το θράσος να απειλεί με μηνύσεις και να κάνει απειλητικά τηλεφωνήματα στα θύματα. Και ξέρετε κάτι; Το κράτος και η σημερινή κυβέρνηση έχει δώσει χώρο και υποστηρίζει αυτό του το θράσος. Όταν εδώ και βδομάδες έχουν έρθει στο φως φρικιαστικές καταγγελίες που τον φωτογραφίζουν και το κράτος δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ είναι σαν να λέει στα θύματα δεν έχετε φωνή και δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα.

Όμως σας έχω νέα βρωμιάρηδες, τα θύματα είναι αδέλφια μας, κόρες μας, γιοι μας και παιδιά μας, η φωνή τους είναι φωνή μας και ήρθε η ώρα να χάσετε τον ύπνο σας απ’ τα ουρλιαχτά μας»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλίνα Κυπαρίσση – «Μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή»
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση έγιναν ζευγάρι την άνοιξη του 2024, ενώ οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο
Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση
Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Φωτογραφίες από τις βουτιές σε παραλία της Πάρου
Για τον Βασίλη Σπανούλη οι συγκεκριμένες ημέρες ξεκούρασης αποτέλεσαν μία μικρή ανάπαυλα πριν από την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την επίσημη «αγαπημένη», την εθνική Ελλάδας μπάσκετ και την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου
Έξαλλοι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό: Θα πληρώνουν τους σωματοφύλακες για τις βόλτες και τα ταξίδια του με την Κέιτι Πέρι
Η ασφάλεια του Τριντό κόστισε στους Καναδούς φορολογούμενους πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας
Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό 6