Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τα φετινά Χριστούγεννα γράφονται με EON

Τα φετινά Χριστούγεννα γράφονται με EON

Εσείς, πως σκοπεύετε να κάνετε ρεβεγιόν Χριστουγέννων; Γιατί, αν δεν έχετε αποφασίσει, έχουμε πρόταση που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Τι να φορέσεις, που θα πας, θα «πέσεις» σε κίνηση; Μήπως είναι καλύτερα σπίτι; Είναι. Ξάπλα στον καναπέ, με τα φωτάκια του δέντρου να «παίζουν». Αγκαλιά με τους αγαπημένους. Και την τηλεόραση στην… EON.

Τι εννοείτε «δεν είμαι συνδρομητής EON». Και ποιος νοιάζεται; Η  Νοva σίγουρα, όχι. Γιατί φέτος, ντύνεται Άγιος Βασίλης και μας κάνει δώρο δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό της EON, έως τις 10 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε όποια ταινία ή σειρά θέλουμε από τους 4.000+ τίτλους ταινιών και επεισόδια σειρών που διαθέτει, βλέπουμε Premier League, βλέπουμε Euroleague, βλέπουμε παιδικά, βλέπουμε ντοκιμαντέρ. Και τα βλέπουμε όλα δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση.

Το δώρο της EON αφορά όλους: είτε είστε συνδρομητές της πλατφόρμας και δεν έχετε όλο το περιεχόμενό της είτε δεν είστε καθόλου συνδρομητής και θέλετε για λίγες μέρες να δείτε πως είναι να έρχεται ο… Κυάνου Ριβς στο σπίτι σας!

Ρεβεγιόν με τον Κυάνου; Δεν το λες και κακό!

Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων, φτιάξτε ποπ κορν, βάλτε πυτζάμες, πάρτε την αγαπημένη σας κουβέρτα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και… πατήστε το κουμπί γιατί στο Novacinema1, στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, στις 22:00 έρχεται το 4ο κεφάλαιο του «John Wick» για να σας προσφέρει στιγμές αδρεναλίνης χωρίς… ταλαιπωρία.

Ο Τζον Γουίκ έχει βρει τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα μια για πάντα, πρώτα, όμως, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλο τον κόσμο.

Stop! Δεν θα πούμε άλλα για τις περιπέτειες των Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Bill Skarsgard, Clancy Brown. Η συνέχεια στην EON. Γιατί, είναι εύκολο να μπείτε στον μαγικό της κόσμο!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο eon.nova.gr, να αποκτήσετε τον κωδικό σας και να παρακολουθήσετε κορυφαίο κινηματογραφικό, παιδικό και αθλητικό περιεχόμενο!

Βήμα βήμα…

Mπαίνετε στο eon.nova.gr

  1. Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας
  2. Λαμβάνετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε στη φόρμα τα στοιχεία σύνδεσης
  3. Απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σας ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone

Plus: Βλέπετε κάτι στην τηλεόραση αλλά θέλετε να πατήσετε pause; Μπορείτε και στη συνέχεια, πατάτε… play από οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας.

Πατήστε στο eon.nova.gr και βρείτε τον Άγιο Βασίλη σας!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις