Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Τάμτα: Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες – Η τραπ μουσική και η αυτοκριτική

Τάμτα: Έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες – Η τραπ μουσική και η αυτοκριτική
NDP

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τάμτα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο. Με αφορμή την εμφάνισή της στα φετινά Madwalk, μίλησε για όλα όσα έχει ακούσει σχετικά με την εμφάνισή της όλα τα χρόνια της καριέρας της, αλλά και για το ενδεχόμενο να πάει ξανά στην Eurovision.

Στη σπάνια συνέντευξή της η Τάμτα μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της.

«Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και;», είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία θέλεις. Άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και;

Δεν έγινε κάτι. Το σώμα και τα κιλά μίας γυναίκας δεν μπορούν να την εμποδίσουν να φορέσει ό,τι εκείνη θέλει. Όταν κοιτάει στον καθρέπτη της και την ευχαριστεί και της αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες», είπε αρχικά η Τάμτα.

Για την Eurovision, η Τάμτα απάντησε: «Αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα με την Κύπρο, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% επιλογής μου».

 

Αναφερόμενη στην τραπ μουσική, η Τάμτα είπε: «υπάρχουν παιδιά που γράφουν φανταστικά κομμάτια, με ωραίους στίχους και είναι υπέροχοι καλλιτέχνες και αυτοί που δεν μας εκφράζουν. Δεν είμαι εναντίον κανενός είδους μουσικής».

Κλείνοντας, η Τάμτα ανέφερε: «Όταν αντιλαμβάνεσαι και συζητάς τα λάθη που έχεις κάνει με το παιδί σου, τότε κάπως διορθώνονται. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να πω συγγνώμη στην κόρη μου, το έχω κάνει με όλη μου την καρδιά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις