Lifestyle

Τάμτα: Με τον Πάρη Κασιδόκωστα και την κόρη της Άννυ στην παραλία!

Μαμά και κόρη έκλεψαν τις εντυπώσεις και απόλαυσαν το μπάνιο τους με τον γιο της Μαριάννας Λάτση...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο έρωτας του Πάρη Κασιδόκωστα με την Τάμτα, όμως όλο και δυναμώνει και το ζευγάρι είναι πια αχώριστο.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και φέτος απόλαυσαν τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο. Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες, στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν πολύ τρυφερός ο μπαμπάς, χορτάσαμε τα «σ’ αγαπώ»
«Ήταν πολύ φωνακλάς και μπορεί να έλεγε χοντράδες αν νευρίαζε εκείνη την ώρα, τις οποίες μετά τις σκυλομετάνιωνε», εξομολογήθηκε ακόμα η κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη.
Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν πολύ τρυφερός ο μπαμπάς, χορτάσαμε τα «σ’ αγαπώ»