Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Τάνια Τρύπη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Όταν υπάρχει αγάπη δεν έχει καμία σημασία η σεξουαλική ταυτότητα

Τάνια Τρύπη για τα ομόφυλα ζευγάρια: Όταν υπάρχει αγάπη δεν έχει καμία σημασία η σεξουαλική ταυτότητα
NDP

«Η οικογένεια αποτελείται από ανθρώπους που αγαπιούνται», είπε η Τάνια Τρύπη στο «MEGA Καλημέρα» σχετικά με το κορυφαίο ζήτημα της επικαιρότητας, τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο «Αθηνών» της παράστασης «Μη σου τύχει!…».

Μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», η Τάνια Τρύπη ανέφερε ότι «είμαι ροκ μαμά και παραδοσιακή πολύ στο τάπερ και τη ζακέτα», συμπληρώνοντας για το θέμα των ημερών, το οποίο αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια:

«Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται πολύ, μπορούν να φτιάξουν μία οικογένεια και δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική ταυτότητα του καθενός».

Η εκπομπή έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας στο θέατρο «Αθηνών» της παράστασης «Μη σου τύχει!…», όπου συνάντησε τους συντελεστές, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για το θέμα των ημερών, το νομοσχέδιο για την επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια.

Για το ζήτημα μίλησε και ο Αιμίλιος Χειλάκης:

«Γίνεται ωραίο θέμα το προφανές. Πρέπει να υπάρχει αγάπη μέσα στο ζευγάρι. Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα παιδί που να μην υιοθετηθεί».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις