Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τατιάνα Στεφανίδου: Την συγκίνησαν τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη για τους γονείς της

Τατιάνα Στεφανίδου: Την συγκίνησαν τα λόγια του Γιώργου Καρατζαφέρη για τους γονείς της

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τους γονείς της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο του T-live να μην κρύβει την συγκίνησή της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή της τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη με τον ίδιο να τονίζει. «Θέλω να σε συγχαρώ για τους γονείς που έχεις, θέλω να σε συγχαρώ σε προσωπικό επίπεδο. Τον πολύ μεγάλο αθλητή, τον άνθρωπο, ο οποίος στη δίνη της καρδιάς των γεγονότων με την πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης, έδωσε στέγη σε έναν φίλο του. Το έμαθα και συγκινήθηκα. Όταν έσπευσα να κάνω προσφορά, μου είπαν ότι έρχομαι δεύτερος, μετά τον Στεφανίδη. Εύγε για τον πατέρα και τη μητέρα που έχεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί είναι οι γονείς μου, πρόεδρε. Έτσι με έχουν μεγαλώσει. Να δίνουν το σπίτι τους σε κάποιον που έχασε τα πάντα από τη φωτιά. Ευχαριστώ πολύ» είπε πολύ συγκινημένη η Τατιάνα Στεφανίδου. «Όταν ακούς για τους γονείς σου συγκινείσαι» κατέληξε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του T-live.

Να σημειωθεί ότι η συζήτηση με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έγινε με αφορμή την αλλαγή που έχει κάνει στη ζωή του ο 47χρονος ποδοσφαιριστής και πρώην βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης. Από τα γήπεδα και τη Βουλή, εργάζεται πλέον ως κούριερ ανταλλακτικών αυτοκινήτων στη λεωφόρο Θηβών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης είχε εκλεγεί με το κόμμα του ΛΑΟΣ με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να τονίζει στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ο Ανατολάκης παρασύρθηκε πάρα πολύ, του τάξανε λαγούς και πετραχήλια. Τελικά όπως συμβαίνει, είχε την τύχη μιας στημένης λεμονόκουπας. Λυπάμαι για όλη αυτή την εξέλιξη, τον συγχαίρω που δεν ζητιάνεψε αλλά βγήκε να κάνει μία δουλειά. Αυτό σημαίνει αξιοπρέπεια. Κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις