Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία της «Eras Tour» θα κυκλοφορήσει σε streaming τον Δεκέμβριο

Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία της «Eras Tour» θα κυκλοφορήσει σε streaming τον Δεκέμβριο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε ότι η ταινία της «Eras Tour» θα κυκλοφορήσει σε πλατφόρμα streaming στα γενέθλιά της, στις 13 Δεκεμβρίου και ότι, όπως ελπίζουν οι θαυμαστές, θα περιλαμβάνει τραγούδια από την περιοδεία που δεν υπάρχουν στην εκδοχή του φιλμ που προβάλλεται στους κινηματογράφους.

«Λοιπόν, βασικά, πλησιάζουν τα γενέθλιά μου και σκέφτηκα ότι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσουμε τη χρονιά που περάσαμε μαζί θα ήταν να κάνω τη συναυλιακή ταινία «The Eras Tour» διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε στο σπίτι!» έγραψε στους λογαριασμούς της στα social media η Τέιλορ Σουίφτ.

«Πολύ χαρούμενη που μπορώ να σας πω ότι η διερυμένη εκδοχή της ταινίας συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών “Wildest Dreams”, “The Archer” και “Long Live” θα είναι διαθέσιμη για streaming στις ΗΠΑ, τον Καναδά και άλλες χώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα ξεκινώντας από… μαντέψτε, 13 Δεκεμβρίου», τόνισε.

Η ανακοίνωση για την ταινία ήρθε το πρωί αφότου η Taylor Swift πραγματοποίησε την τελευταία ημερομηνία της περιοδείας της για το 2023 το βράδυ της Κυριακής στη Βραζιλία.

Οι θαυμαστές ήλπιζαν για μια ανακοίνωση στη συναυλία φώναζαν ακόμη και τον τίτλο «Reputation» στην εμφάνισή της στη Βραζιλία με την ελπίδα να λάβουν μια αποκάλυψη ότι το «Reputation (Taylor’s Version)» μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

 

Οποιαδήποτε απογοήτευση προς αυτήν την κατεύθυνση τώρα αποζημιώνει τις Swifties με την είδηση ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το «Eras Tour» ατελείωτα στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια των διακοπών για τα Χριστούγεννα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις