Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Τέιλορ Σουίφτ: Το Λίβερπουλ μετατρέπεται σε «Taylor Town» για τις τρεις sold-out συναυλίες της τραγουδίστριας

Τέιλορ Σουίφτ: Το Λίβερπουλ μετατρέπεται σε «Taylor Town» για τις τρεις sold-out συναυλίες της τραγουδίστριας
REUTERS

Άλλες 3 συναυλίες έβγαλε sold-out η Τέιλορ Σουίφτ στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour» στο Λίβερπουλ.

Η βρετανική πόλη έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για να υποδεχτεί την 34χρονη σταρ της ποπ, η οποία θα πραγματοποιήσει 3 συναυλίες στις 13,14 και 15 Ιουνίου. Καλλιτέχνες προσθέτουν τις εγκαταστάσεις τους στο «Taylor Trail», δημιουργικό μονοπάτι αφιερωμένο στην Τέιλορ Σουίφτ, μεταξύ άλλων, ένα πιάνο με ουρά καλυμμένο με βρύα, έναν χρυσό θρόνο και γιγάντιες καρδιές.

Τις καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις που αντιπροσωπεύουν τα 11 άλμπουμ της τραγουδίστριας επιμελείται η Επιτροπή Πολιτισμού του δήμου.

Διοργανώνεται σειρά εργαστηρίων χειροτεχνίας με εισιτήρια με τίτλο Liverpool Loves Taylor (Craft Version) διακόσμηση πάνω σε cupcakes, έργα origami και κολάζ όλα εμπνευσμένα από την τραγουδίστρια, ενώ ακαδημαϊκοί στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ διοργανώνουν το Tay Day, ένα συνέδριο για να «συζητήσουν και να αναλύσουν» το έργο του σταρ στις 12 Ιουνίου 2024.

Στο «συμπόσιο για θαυμαστές, φοιτητές και ακαδημαϊκούς» που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Λαϊκής Μουσικής θα εξεταστεί το «πολιτιστικό φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ».

Tοποθεσία θα φιλοξενήσει μια τοιχογραφία για το καινούριο άλμπουμ της τραγουδίστριας, «The Tortured Poets Department».

«Η πόλη θα “ξεπεράσει τα πάντα με ένα καλωσόρισμα για την Taylor Swift και τους Swifties”. Μία από τις πιο διάσημες μουσικές πόλεις του κόσμου ετοιμάζεται να κάνει στον εαυτό της μια αλλαγή Taylor Swift για την άφιξη του pop superstar. Περισσότεροι από 150.000 Swifties θα κατέβουν στο Λίβερπουλ για τα τρία σόου της τραγουδίστριας στο στάδιο Άνφιλντ στις 13, 14 και 15 Ιουνίου», έγραψε σε post το BBC.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBC Merseyside (@bbcmerseyside)

Η Κάθριν Ρότζερς, από το Λίβερπουλ, δημιουργός ενός γκράφιτι της ποπ σταρ, δήλωσε στο BBC: «Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι έχουν τόση εμμονή, επειδή οι στίχοι της λένε μια ιστορία».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις