Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θανάσης Κρίκης: Οι Καρντάσιανς είναι κακά πρότυπα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι celebrity

Θανάσης Κρίκης: Οι Καρντάσιανς είναι κακά πρότυπα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι celebrity

Ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος φωτογράφος, Θανάσης Κρίκης, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» για την πρόταση που τού έγινε από το GNTM, και σχολιάζει την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο show.

Ο Θανάσης Κρίκης, μίλησε για το επάγγελμά του, και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Το πρώτο μοντέλο που φωτογράφισα ήταν η Δήμητρα Ματσούκα.

Όταν καταργήθηκαν τα φιλμ, υπήρχε μία έξαρση του ρετούς, αλλά σταμάτησε και πλέον οι φωτογραφίες βγαίνουν πιο φυσικές.

Υπάρχουν κάποια παραδείγματα που δεν είναι το αποτέλεσμα φυσικό, ένα από αυτά είναι και οι Καρντάσιανς», ανέφερε αρχικά.

«Αν δεις το πρωί τις Καρντάσιανς, είναι άλλοι άνθρωποι. Με ενοχλεί που οι Καρντάσιανς είναι πρότυπα για τα νέα κορίτσια και κάνουν όλα αυτά τα παράλογα πράγματα για να τους μοιάσουν.

Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μου έκαναν πρόταση για το φετινό GNTM. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα μου αποσπάσει χρόνο από αυτό που αγαπώ, και αυτό είναι η φωτογραφία. Δεν έχει προχωρήσει κάτι», πρόσθεσε ο Θανάσης Κρίκης.

«Το GNTM είναι ταυτισμένο με την Βίκυ Καγιά, εφόσον έλειπε, δεν ήταν ίδιο το show. Τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι μοντέλο τώρα είναι celebrity, είχα δουλέψει μαζί της στο παρελθόν.

Η Ροζάνα Γεωργίου θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ισμήνης στο GNTM. Η Ροζάνα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα μοντέλο στην Ελλάδα», κατέληξε ο Θανάσης Κρίκης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις