Παρασκευή, 19 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το τελευταίο live και το συγκινητικό αντίο – «Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με»

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το τελευταίο  live και το συγκινητικό αντίο – «Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με»
Φωτογραφία: NDP Photos

Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό εισέπραξε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, όταν ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, ανακοίνωσε το τέλος των συναυλιών και των live εμφανίσεων.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, αποχαιρέτησε τους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια συναυλίας του το βράδυ της Κυριακής (16.06.2024) στο Θέατρο Βράχων, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Ο ίδιος δεν εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν σε μια τέτοια απόφαση ή αν αυτό το διάλειμμα είναι οριστικό ή προσωρινό

Το μόνο που αρκέστηκε να πει στο «αντίο» του, ήταν ότι πλέον η συνάντηση με τους fans του θα είναι μόνο «δισκογραφική».

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από την τελευταία του συναυλία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει μια συγκινητική κατάθεση ψυχής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με!».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σιμούν και αποχαιρετισμός. Κρατήστε τα τραγούδια και εμένα ξεχάστε με! Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν… Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου! Και σταθήκατε στην ουσία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά, τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Νομίζω ότι η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη… Νομίζω ήταν υπερβολική!  Ακούστε, ακούστε… θα το εξηγήσω για μία ακόμα φορά. Αυτό που έκανα, δηλαδή να ασχοληθώ με τα τραγούδια… εντάξει, ήταν μία ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω…

Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι; Άρα, εν ολίγοις , η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία -παιδιά- κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε…

Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σα να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις