Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ευχόμουν κάθε μέρα να μη βγει ο γιός μου κωφός»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ευχόμουν κάθε μέρα να μη βγει ο γιός μου κωφός»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τον γιο του Ιερώνυμο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο αλλά και την καριέρα του ως ηθοποιός.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο πλατό της εκπομπής «Γειά σου» στο ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, αποκάλυψε στη Μαρία Μπακοδήμου λεπτομέρειες για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε τονίζοντας πως εκείνος δεν είχε τα «απλά» και «δεδομένα» αγαθά που έχουν τα σημερινά παιδιά. 

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Όλα αυτά που θεωρούμε τώρα αυτονόητα και τα δίνουμε στα παιδιά μας, εγώ δε τα είχα. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έπλενα το τζιν μου στη λεκάνη με τη βούρτσα. Είχα μόνο δύο, ένα που έπλενα κι ένα που φορούσα.

Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που είχα γονατίσει και οικονομικά. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές. Όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει. Έτσι είναι η ζωή και η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει, όπως και στον γιο του, προχωρώντας σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

«Όταν ερχόταν ο γιος μου είχα τεράστια αγωνία μήπως βγει κωφός. Προσευχόμουν κάθε μέρα να μη γεννηθεί κωφός ο γιος μου. Το ζητούσα μόνο και μόνο για να μην πανικοβληθεί η Κατερίνα και το σόι της. Ήθελα να βάλω ένα τέρμα στην ταλαιπωρία», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις