Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεία Λιάπη: Με έμπλεξαν για μία βλακεία του Μιχάλη

Θεία Λιάπη: Με έμπλεξαν για μία βλακεία του Μιχάλη

Διαβάστε όλα όσα εξομολογείται στο «Έθνος» η ηλικιωμένη θεία του Μιχάλη Λιάπη για το σαλέ στο Καρπενήσι.

Στα 82 της είδε ξαφνικά το όνομά της σε όλα τα ΜΜΕ. Η Βασιλική Λιάπη δεν μπορούσε να πιστέψει την υπόθεση στην οποία βρέθηκε μπλεγμένη εν αγνοία της «από μία βλακεία του Μιχάλη», όπως λέει η θεία του πρώην υπουργού που απαντά για την ιστορία του περιβόητου σαλέ.

«Με μπλέξανε σ’ αυτή την ιστορία», εξομολογείται στο «Εθνος» η ηλικιωμένη γυναίκα. «Δεν έβαλα ποτέ δικηγόρο, για να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Ολα αυτά έγιναν ερήμην μου», προσθέτει, αναφερόμενη στην ανακοίνωση του φερόμενου ως πληρεξούσιου δικηγόρου της, που υποστήριζε πως η Βασιλική Λιάπη ήταν η μόνη δικαιούχους της κοινοτικής επιδότησης με την οποία παράτυπα ανακαινίστηκε το πολυτελές σαλέ του πρώην υπουργού στο Μεγάλο Χωριό. Οπως λέει η 82χρονη, η ανακοίνωση βγήκε εν αγνοία της και όλα αυτά τα περί κατοχής παραστατικών με υποτιθέμενους πελάτες του ξενώνα είναι μία ανύπαρκτη ιστορία.

«Οταν πέθανε ο σύζυγός μου, Δημήτρης, βρήκαν το αδύναμο σημείο μου και έβαλαν εμένα, γιατί δεν έχω παιδιά. Είμαι μόνη μου. Ο αδελφός μου με φροντίζει και μία γυναίκα που έχω στο σπίτι. Ασε αυτούς να τα ξεμπλέξουν, φωνάζει συνεχώς ο αδελφός μου. Δεν ανακατεύομαι», λέει η γυναίκα,

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε