Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν έχω ζήσει απαγορευμένο έρωτα

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η τηλεοπτική Πολυξένη από την αγαπημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο», και μίλησε για όσα την έκαναν να πει το «ναι» στο «Μαύρο Ρόδο».

«Όταν διαβάζω ένα σενάριο έχω πάντα μία αίσθηση. Μου δημιουργεί εικόνες και μία αίσθηση, αν θα πάει καλά, αν θα αρέσει στον κόσμο…

Με το «Μαύρο Ρόδο» ένιωσα ότι είναι το επόμενο σωστό βήμα», ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Μου αρέσει η Πολυξένη ως χαρακτήρας. Δεν την είδα τόσο κακιά. Δεν έχω κάνει τέτοιο ρόλο και όντως, οι αρνητικοί ρόλοι έχουν ένα επιπλέον δέλεαρ, γιατί ταυτίζεται ο κόσμος ίσως λίγο περισσότερο; Είναι πιο ελκυστικοί; Έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

«Είναι ωραίο να παίζω μοιραίες και ωραίες γυναίκες», αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμάκαι συμπλήρωσε πως η εικόνα της μοιραίας την ακολουθεί από μικρή ηλικία.

Η αγαπημέμνη ηθοποιός δεν αποκάλυψε πολλά για τις επόμενες εξελίξεις της σειράς. Η σχέση της με τον Θέμη Καστρινό (Λεωνίδας Κακούρης) είναι ακόμα στα… σκοτάδια, ενώ για τον Λευτέρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είπε πως είναι… σιγανό ποταμάκι και εκτιμά πως θα κάνει την έκπληξη.

Για τον έρωτα που νιώθει η Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) για τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης) είπε πως «ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα, δεν μπορεί ακόμα να τοποθετήσει ακριβώς αυτό που της συμβαίνει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις