Lifestyle

Θρήνος στον τηλεοπτικό κόσμο της Κύπρου από το θάνατο της Άντρης Ιωάννου

Η Άντρη Ιωάννου πάλευε αρκετό καιρό παλικαρίσια με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος τα παιδιά της αλλά και τους αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θλίψη προκάλεσε στο τηλεοπτικό χώρο της Κύπρου ο ξαφνικός θάνατος της κυρίας των media και μητέρας του τραγουδιστή Κύπρου Χαριλάου, Άντρης Ιωάννου Χαριλάου.

Σύμφωνα με το Showtime-cy η Άντρη Ιωάννου πάλευε αρκετό καιρό παλικαρίσια με τον καρκίνο αλλά τελικά δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος τα παιδιά της αλλά και τους αγαπημένους της φίλους και συναδέλφους.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς