Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τι διατροφή ακολουθεί κάθε ζώδιο; Σε τι έχει αδυναμία και τι πρέπει να προσέχει;

Τι διατροφή ακολουθεί κάθε ζώδιο; Σε τι έχει αδυναμία και τι πρέπει να προσέχει;

Οι Τοξότες δυσκολεύονται να πουν όχι σε οτιδήποτε τους προσφέρεται, ενώ οι Αιγόκεροι παραπονιούνται συνέχεια για… στομαχικές διαταραχές. Ποιες είναι οι διατροφικές συνήθειες και αδυναμίες των ζωδίων;

Οι Ταύροι έχουν τάση για κοιλίτσα, ενώ οι Κριοί δεν μπορούν να πουν όχι στο αλκόολ. Οι Τοξότες δυσκολεύονται να πούνε όχι σε οτιδήποτε τους προσφέρεται, ενώ οι Αιγόκεροι παραπονιούνται συνέχεια για στομαχικές διαταραχές. Ποιες είναι οι διατροφικές συνήθειες και αδυναμίες των ζωδίων;

Διάβασε το ζώδιό σου, τον ωροσκόπο σου, αλλά και το ζώδιο των ατόμων που σε ενδιαφέρουν και ανακάλυψε ποια φαγητά τους αρέσουν και τι πρέπει να προσέχουν για να παραμένουν σε φόρμα.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είσαι άνθρωπος που θα σκάσεις για το αν το φαγητό θα φτάσει. Η ανησυχία σου εστιάζεται στο αν τελικά εξοικονομήσεις χρόνο για φαγητό, στα ενδιάμεσα τρεχάματα σου.

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ: Οι ενήλικες Κριοί μάλιστα, επειδή αισθάνονται αρκετή απέχθεια προς τους οδοντίατρους αποφεύγουν τα πολλά γλυκά. Επειδή τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να αρρωστήσουν και να μείνουν εκτός δράσης, αποφεύγουν το ψωμί, τα καρυκεύματα και τις λιπαρές ουσίες, που μπορεί να τους αυξήσουν τη χοληστερίνη.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρά ταύτα οι Κριοί αρέσκονται στο αλκοόλ. Αν αγαπάς λοιπόν τον εαυτό σου, καλά θα κάνεις να αποφεύγεις το αλκοόλ, ακόμα κι όταν αισθάνεσαι έντονη την ανάγκη για αυτό.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε