Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Γεμάτη ενέργεια νιώθεις σήμερα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και εμπνέεις, παρακινείς ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις για να απολαύσετε μαζί πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια και σε ευχαριστούν. Δίνεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη δουλειά ή την επιχείρηση σου, ή προβάλλεις μια πιο αφοσιωμένη στάση και εικόνα στους γύρω σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του απλά πράγματα, που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις ή να κρίνεις αντικειμενικά νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Η μέρα σήμερα φέρνει απρόβλεπτα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις νέα καθήκοντα και δραστηριότητες στα εργασιακά, αρκεί να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Μην υπερβάλεις θέλοντας να αποδείξεις τις ικανότητες σου. Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες μαζί με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας και να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα και μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μισό της ημέρας η Σελήνη σε εμπνέει για να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου. Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου δυναμικά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη διασύνδεση στα εργασιακά κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις