Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στη διάθεση σου με τη μορφή πνευματικής εστίασης και αποφασιστικότητας, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να έρχονται μαζί στην κορυφή του ηλιακό σου διαγράμματος. Προσπάθησε να το χρησιμοποιήσεις για καλό και να αποφύγεις το πείσμα που χρησιμεύει μόνο στην απογοήτευση. Μην κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δημιουργείς ψυχρότητα ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες σε εμπνέουν στο να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά όσο προχωρούν οι ώρες υπάρχει μια τάση είτε να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα ή γνώμη, είτε να διερευνήσεις ένα θέμα με μεγαλύτερη προσοχή. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι έναν εκνευρισμό με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν απέναντι στον αγαπημένο σου θα σε εκθέσουν. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι: Καθώς προχωρά η μέρα οι σκέψεις τείνουν να κυριαρχούν και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά. Όχι μόνο έχεις τον Ερμή να κινείται στα κρυμμένα και οικεία θέματα σου, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον έντονο Πλούτωνα αποκαλύπτοντας νέα επίπεδα σε μια κατάσταση. Η ευθιξία σου μπορεί να διαταράξει το εργασιακό σου κλίμα. Γίνεσαι υπέρπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό ίσως να τον κουράσει. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση της αναπόλησης.

Καρκίνος: Ενώ το φεγγάρι κινείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει με έντονες δραστηριότητες, η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει τις σκέψεις σου κάνοντας τες πιο ειδικευμένες. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά. Η στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου του δημιουργεί ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, το διαδικτυακό φλερτ είναι στα φόρτε του.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις