Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα οι ευαισθησίες -αν δεν τις ελέγξεις- θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθη. Ίσως νιώσεις εκνευρισμό που τα πράγματα στα εργασιακά δεν πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις υπολογίσει. Αυτό όμως θα σε παρακινήσει να στοχεύσεις ψηλότερα και να τα καταφέρεις.

Η επιθυμία σου για νέες ερωτικές εμπειρίες και η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας μεγαλώνει. Έτσι απελευθερώνεσαι και είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Ταύρος: Οι αμφιβολίες σήμερα που σχετίζονται με τους φίλους και τη συναισθηματική σου ζωή μεγαλώνουν καθώς και οι ανασφάλειες σου. Ηρέμησε και προσπάθησε να μετρήσεις τα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως υπερτερούν. Καινούριες επαγγελματικές προτάσεις, μην φοβηθείς να τις ακολουθήσεις και να τις δεχτείς.

Είναι πραγματικά η ώρα να αποδείξεις το τι μπορείς να καταφέρεις. Βάλε τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και μην μένεις σε καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν ικανοποίηση. Καιρός να αποφασίσεις εσύ για τη συναισθηματική σου ζωή. Απελευθερώσου και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες αυξάνονται. Το έχεις που το έχεις έμφυτο το ταλέντο, φαντάσου σήμερα τι μπορείς να καταφέρεις. Η σύγχυσή σου σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου στα εργασιακά μπορεί να ρίξει λίγο την παραγωγικότητά σου, αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Η παρορμητικότητά σου σε κάνει πιο τολμηρή στον έρωτα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε το βράδυ να σαγηνεύσεις τον ερωτικό σύντροφό σου.

Καρκίνος: Ενδιάμεσα διαλείμματα από τα εργασιακά σου καθήκοντα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη και ακμαία την ψυχολογία σου. Ήρθε ο καιρός να αξιοποιήσεις σωστά τη γοητεία σου και να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι κουβέντες σου είναι σταράτες και το βλέμμα σου σπινθηροβόλο.

Εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση, καιρός να κάνεις μια ουσιαστική, σε χαμηλούς τόνους συζήτηση με τον σύντροφό σου. Θέλεις η σχέση σου να πάει ένα βήμα παρακάτω και πρέπει να το διεκδικήσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις