Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Δίδυμοι: Οι ενέργειες αυξάνουν τα κίνητρα για την επιδίωξη της υγείας και της εργασίας σου. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητας σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά.

Η αναγνώριση και η επέκταση δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο για σένα. Η τάση σου να κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

Καρκίνος: Τίποτα δεν είναι αδύνατον για σένα μιας και η τύχη είναι με το μέρος σου. Μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσει καθώς τραβάς τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των γύρω σου σαν μαγνήτης. Κινήσου έξυπνα στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των κατακτήσεων σου. Κάνε τις σωστές επιλογές αυτήν τη φορά και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

Λέων: Αντιμετώπισε δυναμικά τη μέρα σου και επωφελήσου από την εύνοια της. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά, σου επιτρέπουν να προωθήσεις τα σχέδια σου, αλλά να περάσεις και στην υλοποίηση των ιδεών σου.

Οι όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν λύνονται με φωνές και εγωισμούς. Θα πρέπει και οι δυο να αναλάβετε τις ευθύνες σας προκειμένου να ισορροπήσετε την κατάσταση. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που τον προσεγγίζεις.

Παρθένος: Μπορείς σήμερα να προωθήσεις τα σχέδια σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου που κρύβει ευκαιρίες και εκπλήξεις. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αποφάσεις στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσει ο ενθουσιασμός σου. Βήμα βήμα θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την επιτυχία.

Επιδίωξε να θέσεις τα θέματα που σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφο σου επί τάπητος. Είναι ευκαιρία να δώσετε τις λύσεις που απαιτούνται και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα φέρνει η μέρα είτε από μια πρόσφατη γνωριμία, είτε από το άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις