Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σήμερα δίνει ώθηση στο δυναμισμό σου. Αυτή η μετάβαση σου δίνει τη δυνατότητα για μια επούλωση, ανάπτυξη στρατηγικών και χρήση της εξουσίας σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ψάξεις την ουσία από το να μείνεις στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν, μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος: Ένας κύκλος που φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο ξεκινά για εσένα με τη σημερινή Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Έτσι εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Δίδυμοι: Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη καθιστά ιδανικό τον επόμενο μήνα για μια ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και την αυτοπροστασία και αυτοφροντίδα σου. Οι επιδόσεις σου στα επαγγελματικά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφό σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική – συναισθηματική προσέγγιση με άτομο που προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις