Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα δημιουργώντας μια ευχάριστη ενέργεια για την ενίσχυση των σχέσεων τις επόμενες εβδομάδες.

Μαγνητίζεις λογικούς, εξυπηρετικούς και ευχάριστους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει έως τις 10/9. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμβιβασμοί, οι συμβάσεις και η δημιουργία συνδέσεων. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευση της στον τομέα της εργασίας και της υγείας και αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία στην καθημερινότητα σου.

Σήμερα έχεις την τάση να σκέφτεσαι πολύ για ένα θέμα όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές και να κάνεις προσωπική έρευνα για την επίλυση του. Οι ερωτικές σχέσεις ευνοούνται για αυτό μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου φέρνοντας χάρη, δύναμη έλξης και πραγματική γοητεία. Μια διαφορά απόψεων σήμερα στα εργασιακά έχεις την τάση να την παίρνεις πολύ προσωπικά ίσως και να δημιουργηθεί ένταση.

Απόλαυσε με τον αγαπημένο σου ρομαντισμό, δραστηριότητες αναψυχής και κοινά χόμπι. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αυτή την περίοδος της ζωής σου είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου φέρνοντας περισσότερη καλλιτεχνία και αρμονία στην οικογενειακή και οικεία σου ζωή. Ίσως το σπίτι να γίνει το καταφύγιο σου από απαιτητικές καταστάσεις και να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ηρεμίας.

Επίσης μπορεί να νιώσεις προσκολλημένη στο παρελθόν περισσότερο από το συνηθισμένο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου διανύει το καλύτερο διάστημα της. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή έως τις 10/9.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις