Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η καλή σου διάθεση αλλά και η δίψα σου για δράση μεγαλώνει και σου δημιουργεί πρόσθετες υποχρεώσεις που όμως καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να εξετάσεις τις δυνατότητες των επιλογών σου και να μη λειτουργείς επιπόλαια κυρίως στα εργασιακά. Γίνε λίγο πιο ευαίσθητη με τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και εμπιστεύσου τη φαντασία σου. Οργάνωσε κάτι διαφορετικό για απόψε όπως ένα δείπνο, κλείσε εισιτήρια για μια παράσταση και βοήθα στο να ανέβει η ψυχολογία του. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να μάθεις να φροντίζεις καλύτερα και να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι υπό έντονο έλεγχο και αντιδράς στις επικρίσεις των άλλων, κυρίως ανθρώπων που αγαπάς ιδιαίτερα. Οι συναισθηματικές εκρήξεις ίσως σε κάνουν να πεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να αποσπάται από άσκοπα επιχειρήματα στα εργασιακά. Είναι προτιμότερο να διαμορφώσεις μια στρατηγική για τα έργα που θέλεις να αναλάβεις. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για την επίλυση καθυστερημένων θεμάτων και ευκαιρία για μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι θαρραλέα με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να φροντίσεις να τον πλησιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν είσαι σήμερα μπερδεμένη, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να αντιμετωπίσεις τα αντιφατικά συναισθήματά σου. Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά και να είσαι υπερβολικά τολμηρή και απαιτητική με τους άλλους και τις επιδιώξεις σου. Αντιμετώπισε τους συνεργάτες με μεγαλύτερο σεβασμό και να εργάζεσαι δίκαια αν θέλεις να πετύχεις. Μην κλείνεις τα μάτια στο πραγματικό και αντιμετώπισε με το διάλογο τα όποια προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα συναισθήματά σου σήμερα συγκρούονται διαρκώς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις