Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Σήμερα αλλά και για τις επόμενες εβδομάδες, η ζωή σου γίνεται πιο κοινωνική και ελπιδοφόρα. Στα εργασιακά η αλήθεια είναι πως έχεις κάποιες ανησυχίες και αγωνίες που όμως, τους δίνεις μεγαλύτερη έκταση από όσο θα έπρεπε.

Μια συναισθηματική αναθεώρηση αλλά και συμπεριφοράς απέναντι στον σύντροφο σου θα έλεγα πως είναι απαραίτητη. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να απελευθερωθείς και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι: Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες επικεντρώνεται περισσότερο στα επαγγελματικά και δημόσια θέματα σου. Τα θέματα καριέρας και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς στις σημερινές υποχρεώσεις σου. Βρες τις ισορροπίες σου.

Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε πως αισθάνεσαι μια απροσδιόριστη ένταση απέναντι στο σύντροφο σου. Σκέψου θετικά και μην δημιουργείς προβλήματα για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην τα βάζεις με τους άλλους και τους κατηγορείς για τα δικά σου παρελθοντικά λάθη και επιλογές.

Καρκίνος: Σήμερα έχεις την τάση να εστιάζεις και να επικεντρώνεσαι στα ελαττώματα σου, στο τι δεν κάνεις καλά και στο γιατί κάποιες υποθέσεις σου, δεν έχουν τα αποτελέσματα που υπολόγιζες.

Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείς λιγάκι στο κλίμα που επικρατεί στα εργασιακά. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους και μην κάνεις δηλώσεις που αν όχι δεν πρέπει, τουλάχιστον είναι νωρίς. Αν απόψε ο σύντροφος σου δεν είναι και στα καλύτερα του, μην το παίρνεις προσωπικά. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου.

Λέων: Αυτό το διάστημα πραγματικά μπορείς να αποκτήσεις ένα αίσθημα αυτοδυναμίας και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου. Η καχυποψία σου με όλους και όλα στον εργασιακό χώρο σου, σε κάνει απρόσιτη και απόμακρη.

Η συμπεριφορά του ερωτικού σου συντρόφου φαίνεται να σου δημιουργεί μια απογοήτευση. Καλύτερα ρώτησε τον και μάθε τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, οι απαισιόδοξες σκέψεις που σχετίζονται με το παρελθόν, σου ρίχνουν τη διάθεση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις