Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μην πιέζεσαι σήμερα να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες είτε έχεις αμφιβολίες, είτε δεν είσαι αρκετά ενήμερη. Άφησε τον χρόνο να κυλήσει και να ξεκαθαρίσουν πρώτα κάποιες καταστάσεις. Επίλεξε τις μεταμεσημβρινές ώρες για να κάνεις κινήσεις ματ στα εργασιακά, καθώς στον τομέα της φήμης και της καριέρας, ευνοείσαι περισσότερο.

Γίνεσαι λίγο αντιδραστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό ίσως να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τον βαθύτερο εαυτό σου, τα συναισθήματα και τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος: Λίγο αντιφατική και αγχωτική προβλέπεται η σημερινή μέρα και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κάποιες αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλους, έρχονται σε αντίθεση με τα δικά σου σχέδια.

Επωφελήσου από τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στα εργασιακά και επεξεργάσου κάποιες λεπτομέρειες καλύτερα. Ο τρόπος που εκφράζεσαι απόψε στον σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Ή δεν τα λες καλά εσύ ή εκείνος δεν αντιλαμβάνεται σωστά τα λόγια σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα την γκρίνια και γέμισε τον χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

Δίδυμοι: Η δυσκολία συγκέντρωσης αλλά και η συναισθηματική σου φόρτιση σήμερα, κάνει τη μέρα σου περίπλοκη και κουραστική για αυτό απόφυγε σημαντικά ραντεβού και τη λήψη αποφάσεων.

Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά. Έστω και αν δεν τις εμπιστεύεσαι σήμερα, μην τις ακυρώνεις και μην τις αμφισβητείς. Ξεκλείδωσε και έκφρασε τα συναισθήματα σου απόψε στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κούραση και η μονοτονία σε έχει κυριεύει και σε οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις.

Καρκίνος: Κράτησε θετική στάση σήμερα απέναντι στα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη ζωή σου. Σκέψου και λειτούργησε διαλλακτικά έως ότου να καταλάβεις τι συμβαίνει και τι είναι προς όφελος σου. Η όρεξη και η διάθεση σου για δημιουργικότητα στα εργασιακά, σε κάνει αποτελεσματική και εξαιρετικά γρήγορη σε κινήσεις και ενέργειες.

Η ειλικρινή σου διάθεση απέναντι στον σύντροφο σου απόψε κερδίζει το χαμένο έδαφος. Ανακτάς την εμπιστοσύνη του κι αυτό επαναφέρει τις ισορροπίες στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε επαφές με φίλους που η καθημερινότητα και τα προβλήματα της, σας έχουν απομακρύνει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις