Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη επηρεάζει τον τομέα της οικειότητάς σου κι αυτό σημαίνει ότι γίνεσαι περιζήτητη. Αυτή η μετάβαση σου δίνει τη δυνατότητα για μια επούλωση, ανάπτυξη στρατηγικών και χρήση της εξουσίας σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ψάξεις την ουσία από το να μείνεις στην επιφάνεια. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου.

Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος: Ένας κύκλος που φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο ξεκίνησε για αυτό και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο.

Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

Δίδυμοι: Ένας νέος κύκλος καθιστά ιδανικό το επόμενο διάστημα για μια ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και της αυτοπροστασίας σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι.

Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μιλήσετε και να φανείτε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική – συναισθηματική προσέγγιση με άτομο που προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος: Η πιο παιχνιδιάρικη και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο σε διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντισμό ή και αθλητισμό.

Κάθε σου επιδίωξη στα εργασιακά επιτυγχάνεται για αυτό και σε θέλω λίγο πιο τολμηρή. Πάρε πρωτοβουλίες και μην διστάσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Άφησε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και απόλαυσέ το.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις