Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα έχουμε την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, για αυτό και θα πρέπει να είσαι υπομονετική και ψύχραιμη. Απόφυγε τις εντάσεις και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και απόφυγε τα νέα ξεκινήματα. Ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σου εξασφαλίσουν την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ξεκαθάρισμα στις σκέψεις, τα συναισθήματα αλλά και στα συρτάρια σου θα σε βοηθούσε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος: Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να ρισκάρεις τις σταθερές σου ισορροπίες, για αυτό αρκέσου σε αυτά που έχεις εξασφαλίσει μέχρι σήμερα στον εαυτό σου. Δύσκολες καταστάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις στα εργασιακά χρειάζονται ψυχραιμία. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου και μάλιστα όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Δίδυμοι: Απόφυγε τις εντάσεις σήμερα που σου δημιουργούν οι καθυστερήσεις κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Καλύτερα μην εκφράσεις τις απόψεις σου και απλά άκου αυτά που έχουν να σου πούνε. Πού ξέρεις μπορεί και να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες. Τις στιγμές που θα βρεθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου απέβαλε από το μυαλό σου δυσάρεστες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ και το ενδιαφέρον συγκεκριμένου προσώπου σου ανεβάζει τη διάθεση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις