Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Μαϊου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Μαϊου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 22 Μαϊου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι αβεβαιότητες και τα εμπόδια σήμερα είναι προσωρινά και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Σαφώς και έχεις αρκετό άγχος στα επαγγελματικά που θα πρέπει να ελέγξεις, προκειμένου να αποφύγεις λάθη.

Ξέκλεψε έστω και ελάχιστο χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφο σου για να μην προστεθούν στη μέρα σου και οι γκρίνιες του. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν όμως φαίνεται να ταξιδεύει αλλού το μυαλό σου. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητα σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφο σου.

Μην χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα επιπόλαια κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα έχει τις σχετικές δυσκολίες της, για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου. Πιθανά να σημειωθούν κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η νευρικότητα και το άγχος δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις.

Είσαι λοιπόν επιρρεπής στα λάθη και στα γρήγορα συμπεράσματα. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης απόψε καλού κακού με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν -είδηση ή και συνάντηση, κάνει την καρδιά σου να φτερουγίζει.

Λέων: Η μέρα και οι ενέργειες της προκαλούν και δημιουργούν μια σύγχυση γύρω από τον τρόπο επικοινωνίας σου. Πρόσεξε τι λες, σε ποιους τα λες και φυσικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα λόγια των τρίτων. Επαγγελματικές συμφωνίες και αποφάσεις καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Σήμερα αρκέσου στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου.

Αν διακρίνεις μια ένταση απόψε ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου, προτίμησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου από το να καταλήξεις σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένη και να μην επιτρέψεις στον καθένα να σε πληγώσει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις