Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, μπορεί να οδηγήσει επίσης από την κατανόηση στην αποσύνδεση.

Την ένταση πάνω από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες ή ανυπότακτες ανάγκες σου, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που προσπαθείς να γίνουν απόλυτα κατανοητά τα θέλω σου από τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, πριν κρίνεις τους άλλους, καλό είναι να έχεις συνειδητοποιήσει τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος: Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις κι άδικο. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου.

Μπορείς να μάθεις πολλά από τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Δίδυμοι: Κατά κάποιο τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω, να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου -και όχι μόνο, αλλά και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα την ψυχής και των αναγκών σου. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου επικοινωνώντας με φίλους.

Καρκίνος: Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που ίσως να αποφασίσεις να κρατηθείς μακριά μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές.

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να σου προκαλέσει έντονη την ανάγκη για ξεκούραση. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απαισιοδοξείς για το μέλλον. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις