Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ξεκίνησε δυναμικά τη βδομάδα και τη μέρα σου, μιας και έχεις αρκετή στήριξη από το πλανητικό σκηνικό. Η αυτοπεποίθησή σου είναι αρκετά ανεβασμένη κι εσύ φαίνεσαι αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και εκκρεμότητες.

Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική με τα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά και να αποφύγεις λάθη, που μπορεί να προκληθούν από τη βιασύνη σου. Μην εθελοτυφλείς σε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Συζητήστε τα και βρείτε τις λύσεις. Μια επικοινωνία ή μια συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος φαίνεται να αναστατώνει την ψυχολογία σου και να σου δημιουργεί διλήμματα.

Ταύρος: Στρέψε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις φιλικές σχέσεις σου, που φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα αυτό το διάστημα. Αν έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις, είναι προτιμότερο να τις συζητήσεις παρά να τις κουκουλώνεις. Έκτακτες εργασιακές υποχρεώσεις ή και εκκρεμότητες του παρελθόντος, σε βγάζουν εκτός χρόνου και προγράμματος.

Διατήρησε την υπομονή σου και αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία. Στον αισθηματικό τομέα νιώθεις να παραπαίεις. Οι ανασφάλειές σου σε κάνουν ευέξαπτη και κυκλοθυμική. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όλα αυτά που σου τάζουν και ενθουσιάζεσαι. Καλύτερα κράτα μικρό καλάθι.

Δίδυμοι: Με έντονη δραστηριότητα γύρω από επαγγελματικά θέματα ξεκινάς την εβδομάδα σου. Πολλά ραντεβού, συναντήσεις και επαφές που εφιστούν την προσοχή σου, μιας και φαίνεται να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, για αυτό μην εκπλαγείς αν ο σύντροφός σου αρχίζει την γκρίνια και τα παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες και μάλιστα αιφνίδιες, που θα σε ταράξουν για τα καλά.

Καρκίνος: Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη απόδρασης από τις υποχρεώσεις και τα τρεξίματα της μέρας, θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Η σχέση με τον σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς όμως σου λείπει το σασπένς και το χρώμα.

Πάρε λοιπόν εσύ την κατάσταση στα χέρια σου και συμπλήρωσε τα συστατικά που σου λείπουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην πιστεύεις εύκολα σε όρκους και υποσχέσεις από άτομα που δεν τήρησαν τίποτα από όλα αυτά στο παρελθόν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις