Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Βρες τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, χαλάρωσε λίγο το πρόγραμμα σου και ασχολήσου περισσότερο με το σώμα, τη διατροφή και την προσωπική σου ευεξία. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά και αντιμετώπισε μικρά εμπόδια με υπομονή και ψυχραιμία. Είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι σαφής με τον ερωτικό σύντροφο σου.

Να έχεις τη δύναμη να του θέσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και ταυτόχρονα να μάθεις να ακούς και τις δικές του. Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς. Ξέρεις πλέον εσύ που είσαι μόνη, τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις.

Δίδυμοι: Ιδανική η μέρα σήμερα για να ασχοληθείς με τα φορτία του παρελθόντος. Να απαλλαγείς από αυτά, είτε να τα βάλεις σε μια σειρά έτσι ώστε να φύγουν απ’ το κεφάλι σου. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Σου διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη.

Μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου χωρίς να καταλήξετε σε καβγά. Με τις έντονες διαμαρτυρίες το μόνο που καταφέρνεις είναι να επεκτείνεις το πρόβλημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην το επαναφέρεις στην καθημερινότητα σου. Επιτέλους πάρε τις αποφάσεις σου και μην ταλαιπωρείσαι άδικα.

Καρκίνος: Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου, είτε από εκκρεμότητες, είτε από προβλήματα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, μοιράσου απόψεις ίσως και υποχρεώσεις.

Έχεις την τάση να καταπιέζεσαι συναισθηματικά και πολλές φορές, άλλα να θέλεις να πεις στον σύντροφο σου και άλλα να λες. Πες τις αλήθειες σου έτσι όπως τις βιώνεις και τις αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και άνοιξε τους την καρδιά σου.

Λέων: Εκφραστική, επικοινωνιακή και με ωραίες ιδέες ξεκινάς τη βδομάδα και τη μέρα σου. Σήμερα άλλωστε θα πρέπει να δράσεις δυναμικά κυρίως στα εργασιακά σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσεις δύσκολες υποθέσεις σου. Ερωτηματικά και παρελθοντικά λάθη φαίνεται να επιβαρύνουν λιγάκι την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου.

Βρες έναν τρόπο να δωθούν κάποιες εξηγήσεις, χωρίς όμως να βγούνε τα μαχαίρια. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για φλερτ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Πρόσεξε βέβαια και μην παρασύρεσαι από εχθρούς που παριστάνουν τους φίλους και σε επηρεάζουν αρνητικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις