Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους.

Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε με όποιο τρόπο παρά να κάθεσαι και να αναλύσεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες κουβέντες.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρξει μια συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεσή σου ανεβαίνει και αναζητάς τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων.

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα χωρίς περίπλοκες σκέψεις και αναζητήσεις.

Καρκίνος: Η Σελήνη στην οικογένεια και τον οικιακό σου τομέα όλη τη μέρα σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς συναίσθημα και λογική έχουν την τάση να μπερδεύονται και στα εργασιακά. Κάνε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και καταπολέμησε την αίσθηση προσωπικής ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά φροντίζοντας τον εαυτό σου.

Λέων: Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για απόδραση από τις ευθύνες και την καθημερινότητα, πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως.

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις βρίσκονται σε προτεραιότητα. Μην αναλύεις τόσο σχολαστικά τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου και μην ξύνεις τα νύχια σου για καβγά ή παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις