Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η επιθυμία σήμερα να διευθετήσεις μικρά προβλήματα, να εξισορροπήσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από τα περιττά που βαραίνουν την καθημερινότητα αλλά και τη ζωή σου είναι έντονη.

Χρειάζεται ψυχραιμία από μέρους σου στα εργασιακά, καθώς οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα με τόσο αυστηρό και απόλυτο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην χτίζεις τείχη γύρω σου και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά από νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Δημιουργώντας κάτι σήμερα που θα το μοιραστείς με τους άλλους να είσαι βέβαιη πως θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ευχαρίστησης και της χαράς σου. Είναι μια μέρα που πρέπει και θέλεις να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου.

Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ομιχλώδης ατμόσφαιρα στα εργασιακά ή η σκέψη και οι αντιλήψεις σου να είναι έντονες γύρω από αυτό που θέλεις να δεις ή αυτό που φοβάσαι να δεις. Μπορεί να νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι σαφής σε αυτά που θέλει να σου πει. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μην δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αποστασιοποιήσου από όσα νιώθεις να σε πληγώνουν και σκέψου θετικά.

Καρκίνος: Η μέρα μπορεί να είναι δημιουργική ή ρομαντική αλλά καθώς προχωράει δεν είναι ιδανική για πρακτικά θέματα. Οι καταστάσεις ή και οι εργασίες που απαιτούν καθαρή σκέψη δεν ευνοούνται για σήμερα, καθώς το μυαλό σου πηγαίνει πέρα δώθε μεταξύ της φαντασίας και των γεγονότων.

Κάνε ένα διάλειμμα και φρόντισε να αποφορτιστείς στην αγκαλιά του ερωτικού σου συντρόφου. Να είσαι σίγουρη πως εκεί θα βρεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου σε καλέσματα και κοινωνικές δραστηριότητες φίλων και συγγενών.

Λέων: Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου με σαφήνεια, καθώς περνούν οι ώρες η ρύθμιση των πραγμάτων ή η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται και η φαντασία σου μπορεί να αποκρύψει τις αντιλήψεις σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις δεσμεύσεις ή νέες συμφωνίες στα εργασιακά.

Κέρδισε χρόνο και άφησε λίγο το τοπίο αλλά και το μυαλό σου να ξεκαθαρίσει. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου αλλά κράτα και μικρό καλάθι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις