Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 02 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 02 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τη φαντασία σου και σε φέρνουν στην ιδανική κατάσταση για συγχώρεση, ανάπαυση και απελευθέρωση από το άγχος. Τι καλύτερο για να απολαύσεις τη μέρα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διασκεδάσεις με νέες ιδέες σχετικά με το χειρισμό των οικονομικών σου.

Το φεγγάρι κινείται στον κοινωνικό σου τομέα κι έτσι δεν θα λείψουν οι επαφές με φίλους και συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να σκοντάψεις πάνω σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Ταύρος: Η διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα συντονίζει τα λεπτά ή άλλα κοσμικά στοιχεία της ζωής σου με την κατανόησή σου απέναντι όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.

Το πνεύμα της φιλίας και της αγάπης κυριαρχεί και δεν είναι τυχαίο που συμπίπτει και με τη μέρα του Πάσχα. Σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να βάζεις για λίγο τις ανάγκες των άλλων σε προτεραιότητα.

Δίδυμοι: Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα σου και να γίνεις πιο συμπονετική με τους άλλους. Φαίνεται να αφήνεις το θυμό πίσω σου ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά.

Για αυτό απόλαυσε τη μέρα σου, ξεκουράσου, φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, μην αποκλείεις ευχάριστες εκπλήξεις.

Καρκίνος: Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να πλησιάσεις τους άλλους πιο τρυφερά, να δείξεις κατανόηση και να τους αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη συμπάθεια και αγάπη.

Βρες το καλύτερο τους κομμάτι και αγκάλιασέ τους στοργικά. Έτσι θα εξασφαλίσεις και στον εαυτό σου ένα ίσως διαφορετικό Πάσχα, που θα έχει όμως μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις