Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 09 Μαϊου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 09 Μαϊου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι πρακτικές σου υποθέσεις χρειάζονται λίγη προσοχή. Ωστόσο ένας κύκλος που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενισχύει την πρακτική νοημοσύνη. Η Αφροδίτη φεύγει από τον τομέα των πόρων σου αλλά η Δήμητρα μπαίνει και χρειάζεται να δείξεις μια προσοχή και στον τομέα των οικονομικών σου.

Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη φροντίδα των πολύτιμων αντικειμένων και των πολύτιμων αγαθών σου, καθώς και για την εξοικονόμηση και αποθήκευση όσων χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου παρέχει μια ζεστή και άνετη φωλιά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Κριού και είναι καλή στιγμή για να χαλαρώσεις, να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις. Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου σήμερα ξεκινώντας έναν κύκλο που δίνει έμφαση στην άνεση και τη φροντίδα.

Οι άνθρωποι στρέφονται προς εσένα για υποστήριξη και βοήθεια ή σε βλέπουν δυνατή. Καλλιέργησε την αυτοπεποίθησή σου κι αν είσαι μόνη συναισθηματικά επιδίωξε νέες γνωριμίες που τηρούν τις προϋποθέσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα. Αναζητάς ευχάριστες στιγμές και ικανοποιητικές δραστηριότητες. Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αλλά η Δήμητρα κινείται σε αυτόν.

Αυτός ο κύκλος της Δήμητρα θα διαρκέσει έως το τέλος Ιουλίου και προωθεί την άνεση, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επεξεργαστείς και να αφομοιώσεις τα πρόσφατα γεγονότα. Είναι τέλεια η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με τον αγαπημένο σου ξεχνώντας δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα ελκυστική και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος είναι μια καλή στιγμή για να ρίξεις μια ματιά στους μακροπρόθεσμους στόχους σου, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η επιθυμία να ασχοληθείς με τα επιχειρησιακά σχέδιά σου είναι έντονη.

Ο ερωτικός σύντροφός σου θέλει και επιδιώκει περισσότερη δράση και χρώμα για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις