Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής μετακινείται στον 4ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 27/7. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι σκέψεις σου περιστρέφονται συχνά γύρω από προσωπικά θέματα ειδικά οικογενειακά και οικεία.

Γίνεσαι πιο αντικειμενική όταν πρόκειται για τις σχέσεις σου με εκείνους που βρίσκονται κοντά σου και αγαπάς. Απόλαυσε λοιπόν τη μέρα με τη συντροφιά τους χωρίς να αμελείς τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αυτό το εκπέμπεις.

Ταύρος: Ο Ερμής κινείται προς τον 3ο ηλιακό σου οίκο και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μάθηση, σύντομα ταξίδια, επικοινωνία και σύνδεση. Κατά την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξουν νευρικές στιγμές, ίσως λόγω της υπερφόρτωσης πληροφοριών.

Η αδράνεια σήμερα δεν σου αρέσει καθόλου για αυτό και βρίσκεις χιλιάδες πράγματα να ασχοληθείς. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια. Ακόμα κι εσύ που είσαι μόνη, γνωρίζεις πως πολύ σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.

Δίδυμοι: Ο Ερμής κινείται προς την έξοδο από το δικό σου ζώδιο και μεταφέρεται στο 2ο ηλιακό σου σπίτι όπου θα παραμείνει έως τις 27/7. Έτσι η επόμενη περίοδος είναι κατάλληλη για συντήρηση, οικοδόμηση και ανάπτυξη.

Χρησιμοποιείς ευκολότερα την πρακτικότητα και αντικειμενικότητα στην προσέγγισή σου σχετικά με τις δαπάνες και τα χρήματα. Απόλαυσε τη μέρα σου με τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το εντυπωσιάσεις.

Καρκίνος: Ο Ερμής περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο πρόθυμη να μοιραστείς και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Η λήψη αποφάσεων γίνεται ανάγκη σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε αφορά στα επαγγελματικά.

Ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου και όχι περίπλοκες συζητήσεις σας φέρνουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία σου βελτιώνεται και υποστηρίζεις τα θέλω σου με περισσότερο πάθος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις