Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Κάτι από το παρελθόν, σύγχυση, όνειρα ή μια αίσθηση ότι έχεις χάσει μια προθεσμία ή ευθύνη μπορεί να σε ενοχλήσει. Συγχώρεσε τον εαυτό σου εάν δεν έχεις πετύχει ένα στόχο και μην βασανίζεσαι με σκέψεις. Απόφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση καθώς και η επιθυμία σου να αποκοπείς από το παρελθόν ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Ταύρος: Μπορεί να παλέψεις σήμερα με κάποιες αβεβαιότητες και μπορεί αυτό να είναι ένα σημάδι ή μια παρότρυνση για ένα διάλειμμα. Είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο στην αγάπη ή την κοινωνική σου ζωή. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι: Τα κίνητρα σήμερα και τις επόμενες δυο μέρες μπορεί να μειωθούν κι αυτό να σου στερήσει ενέργεια ή και την αισιοδοξία. Κάνε ένα διάλειμμα και προσπάθησε να ξεκουραστείς. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Καιρός να επικεντρώσεις τον ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά και ουσιαστικά ευτυχισμένη και όχι παροδικά. Βρες τον τρόπο να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ανεβασμένη σου ψυχολογία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο -πόσω μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις