Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ ήταν μια πλούσια συναισθηματικά περίοδος για σένα μετά τη χθεσινή Πανσέληνο, μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού φέρνει μια αναζωογονητική απόσπαση. Ο Ήλιος στον ηλιακό 5ο οίκο σου προκαλεί δημιουργικά, ρομαντικά και εκφραστικά συναισθήματα.

Με την αρμονία του με τον Ουρανό στο ζώδιο σου εκπέμπεις θετικότητα. Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τους άλλους και τα έργα σου, καθώς κοιτάς την πρόοδο και τη βελτίωση. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική κι αυτό ευνοεί την ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι: Τα συναισθήματα είναι δύσκολο να συγκρατηθούν με την ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου. Σήμερα ένα τρίγωνο Ήλιου Ουρανού σε συγκινεί περισσότερο, αλλά τώρα με περισσότερη αποστασιοποίηση και επιθυμία να πειραματιστείς ή να προσεγγίσεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά.

Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού και εξετάζεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι. Απολαμβάνεις ένα πνεύμα προόδου κι αυτό ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Καρκίνος: Ενώ τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν με τη χθεσινή Πανσέληνο, η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σε αποσπάσει αρκετά ώστε να είναι ευχάριστη και να είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Οι αλληλεπιδράσεις είναι προοδευτικές, ενθουσιώδεις και ζωηρές.

Οι ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από ή μέσω φίλων και επικοινωνιών. Είσαι πρόθυμη να διασκεδάσεις με ασυνήθιστες ιδέες και η εξερεύνηση διαφορετικών τρόπων σχέσης και επικοινωνίας είναι ικανοποιητική.

Λέων: Η χθεσινή Πανσέληνος σου υπενθύμισε να ολοκληρώσεις τη ζωή σου λαμβάνοντας υπόψη τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού σε διευκολύνει στο να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να σκεφτείς πρωτοπόρα όσον αφορά στα οικονομικά και την εργασία.

Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από περιοριστικές συνθήκες οδηγώντας σε τελικά σε περισσότερη ελευθερία. Το παιχνίδι του έρωτα σε συναρπάζει καθώς μπορείς να αποβάλλεις ταμπού και προκαταλήψεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις