Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τα σχέδιά σου ευέλικτα τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για να σκεφτείς και να αισθανθείς. Η ανάγκη αλλαγής αναγνωρίζεται καλύτερα και διοχετεύεται σε μια κατάλληλη διέξοδο ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές ατυχίες ή παρεξηγήσεις. Μια ηλιακή έκλειψη σημειώνεται αύριο και σήμερα είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις παρά να προχωρήσεις μπροστά.

Ταύρος: Μπορείς σήμερα να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική και δραστήρια πίσω στα παρασκήνια, να βάλεις τον εαυτό σου σε πλεονεκτική θέση και να οργανώσεις τις στρατηγικές σου. Είναι μια καλή ιδέα το να είσαι παρορμητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά να ακούς και τη φωνή της καρδιάς σου για αλλαγή, πρόοδο και ανανέωση. Θα βοηθούσε πολύ αν εξασφάλιζες περισσότερο χρόνο και χώρο ή τουλάχιστον μικρές ελευθερίες στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας το να ακούς ή να βοηθάς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Είναι η ώρα του Σεληνιακού μήνα για να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεών σου. Αν κάτι δεν είναι ισορροπημένο είσαι αποφασισμένη να το αλλάξεις. Στο πρώτο μισό της ημέρας ίσως χρειαστεί να ξεφύγεις από μια καθημερινή ρουτίνα που δεν σου δίνει ικανοποίηση. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κάποιες φορές χαρακτηρίζεται ανώριμη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κατηγορείς συνεχώς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις