Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε ευθυγράμμιση στον ηλιακό 10ο οίκο σου τα συναισθήματα είναι έντονα, ίσως και οι φόβοι σου να έρθουν έντονα στην επιφάνεια.

Αυτά τείνουν να σχετίζονται με την πορεία της ζωής σου, τις φιλοδοξίες, την καριέρα ή και τη φήμη σου. Αργότερα σήμερα πρόσεξε τα βιαστικά λόγια απέναντι στον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που διεκδικείς.

Ταύρος: Με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα μαθαίνεις ότι η πιο έντονη προσκόλληση στις ιδέες σου μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξή σου. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από περιοριστικές συμπεριφορές είναι μια διαδικασία που ξετυλίγεται και είναι ενδυναμωτική.

Οι όποιοι φόβοι τείνουν να σχετίζονται με τον δρόμο μπροστά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την πίστη σου στο μέλλον. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ευαισθησίες και αναθεώρηση.

Δίδυμοι: Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα ευθυγραμμισμένους στον ηλιακό 8ο οίκο σου μπορεί να επωφεληθείς πολύ από την έρευνα στο βάθος, τη διερεύνηση ή το σκάψιμο.

Αργότερα σήμερα οι αλληλεπιδράσεις είναι τεταμένες και θα πρέπει να προστατεύσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, τα γρήγορα συμπεράσματα ίσως να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον.

Καρκίνος: Στόχος σου είναι να εξετάσεις όλες τις πτυχές καθώς τα συναισθήματα ξεχειλίζουν με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα. Με τη διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πιο εύκολο να δεις στους άλλους τι προσπαθείς να αποφύγεις και να μάθεις τον εαυτό σου.

Αργότερα σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου και να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις